Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2015 22:09 - Чалгарски кич, а не изкуство
Автор: nikyniky Категория: Изкуство   
Прочетен: 2197 Коментари: 5 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Една чалгарска рисунка ми се набива тези дни в блог.бг , като аватар на много потребители. Загледах се подробно в тази рисунка и установих, че е пълна чалга, без никаква стойност в изкуството. Ето убедете се сами.
Кича се набива още от пръв поглед. Женско лице с подбухнали от смукане начервени устни, които отвръщават със сянката под тях и с дъгата, която е банална и кичовски атрибут на много простеещи рисунки. Тази глава е разположена на остров, море и се стреми да ни убеди, че е вселената едва ли не, което е типично за вманиячили се особи и комплексари, които шизофренично си мислят, че са бог, а другите хора са им овце, птици, дървета и въобще пейзаж на шизофренията им. В долната дясна част на кичовското недоразумение виждаме един мъж, че бяга и си тръгва. Ами как няма да избяга, наоколо му кичовски делфинчета, куче, гарвани и някой друг с гръб, как пикае в някаква локва, която не прилича на нищо от типа на географските ни възприятия за природа, а е изродена шизофренично и кичовско.
От средата на изкривения сополив женски нос започва кичовска шарения наужким дъга, фрапиращи са очите стъклени и мъртви за естествено отражение на действителността. Веждите са типично проститутско проскубани и всяват отврат допълнително. Нищо естествено, нищо художествено, само кич и то фрапипащ! 
Та, чудя се защо не си сложите вашите снимки на физиономията, а се криете зад тази простотия без стойност? Грозен кич, без художествена стойност!
Не зная защо се криете фалшиви зад фалшиви рисунки? Може би имате причини, а може, би не разбирате от изкуство? 
Сложете си собствените снимки и не бъдете прости и фалшиви в нета.

image



Гласувай:
15



1. pol4y - Пропуснал си десната буза
20.11.2015 22:25
На десната буза се щурат още двама, не мога да разбера какви се падат на притежателите на аватара. Дали е семейна снимка на децата им, или случайно минаващи хора, много е размазана снимката и ми пречат поникналите мустаци на тази женска глава. Пълен кич, прав си!
цитирай
2. nikyniky - Изтрих един луд, който коментира с цинични и просташки коментари из блога
20.11.2015 22:57
Ще го помоля да не коментира в блога ми с тази агресия и обиди повече никога и ще поискам изтриване на ника му, тъй като си позволява груби и неадекватни коментари с цел обиди на блогърите, без причини!
Бих искал да го попитам държанката му има ли разрешени да използва това произведение за собствен аватар, тъй като не го е правила и снимала лично, а го е ОТКРАДНАЛА от нета? Може, би не сте чували за авторски права? Ами да си сложи тогава физиономията на Мадона, или рисунка на Владимир Димитров майстора открадната от нета, ефекта ще е същият.
цитирай
3. toni2 - Не струва!
20.11.2015 23:19
Повече от простите хорица си вземат от нета някоя картинка и се скриват зад нея, като гниди, без да знаят, че някои снимчици от нета не са за лична употреба т.е аватари на нещастни списвачи, тъй като имат авторско право 50 години, а някои и повече.
Или за какво говорим? За проста помиярщина в нета да си вземат чужда снимка за аватар! Ами такива хора са комплексари и психари, срамуват се от своето аз и крадат чуждото, като същевремено притендират, че са нещо! Нищо не са! Прости чалгаджии и помияри са! Те нямат собствено Аз!
цитирай
4. ankavesnika - За аватар се използва само лична снимка, или снимка, която автора на блога е снимал
21.11.2015 00:17
Иначе само смешно, помиярско, както казвате, ами и опасно да си чопнеш снимка от нета, тъй като повечето от снимките в нета са със собствени права на автора им. Това си е жива кражба и носи съдебни последствия, които авторът винаги може да предяви. В случая тези от блога с този чопнат аватар на чуждо произведение са наистина глупави и смешни. Снимката не е тяхна и не е правена от тях.
цитирай
5. totkata3 - ??? За снимка от нета, тук в блог бг ми слагат бан????? Разбирам, ако съм взела лична снимка на някой, но това е повече от смешно!
22.11.2015 08:04
Здравейте,
използвате чужд аватар, освен че злоупотребявате с чуждо творчество. Моля, сменете или махнете профилната си снимка, в момента получавате бан заради нея.
Изпратено: 21.11 10:52 От: blogbg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikyniky
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 62813
Постинги: 15
Коментари: 56
Гласове: 136
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930